Press "Enter" to skip to content

Sengkang Grand Residences Mixed Development Coming Soon At Sengkang Central Along Buangkok

Sengkang Grand Residences + Mall Near Holy Innocent School

Sengkang Grand Residences is a Impending Mixed Development at Sengkang / Buangkok by JV CDL and CapitaLand. It’s located right alongside Buangkok MRT Station. CapitaLand and CDL stated their joint venture will alter the 3.7ha website — the biggest residential and commercial site given since 2015 — to an integrated neighborhood hub with 700 residential flats, fulfilling the requirements of inhabitants in Buangkok with conveniences like a hawker center, community center, childcare center, retail stores, in addition to public railway and bus transportation facilities sited at a one-stop site.

This integrated site in the core of Sengkang Central has immediate access to Buangkok MRT Station and the upcoming bus interchange and is a mere 20-minute drive in the Central Business District. At just nine ceases to Dhoby Ghaut MRT Station through North-East Line, the travelling time is less than 25 minutes. The website is also easily accessible via major expressways like KPE, SLE and CTE and well connected to significant hubs like the near future Punggol Digital District and Seletar Aerospace Park. The planned development will provide first-time personal house buyers and upgraders an appealing opportunity to get a house with exceptional transportation connectivity along with near proximity to a plethora of amenities.

Together with the Land Price at $923.59 per square foot per plot ratio (psf ppr), the estimated selling cost may be in the selection of $1,600 to $1,700 according to 10-15% profit margin for its developer. As for the Sengkang Grand Residences Price, it will release soon.

As the sole combined residential and commercial site with easy and sheltered connectivity into the Buangkok MRT Station and the upcoming bus interchange, the evolution will lead to boosting the walkability of this neighbourhood by giving a linear park which runs across the whole frontage of the evolution combined Sengkang Central and Compassvale Ancilla Park; also as a backyard ramp linking the residential part with the remainder of the development.

Comments are closed.